Zlatibor spreman za praznike

Zlatibor i ove godine za uskršnje i prvomajske praznike očekuje veliki broj gostiju. Prema rečima Vladimira Živanovića, direktora TO Zlatibor, hoteli, agencije, restorani, zabavni parkovi i brojne atrakcije spremno dočekuju sve goste koji planiraju da svoj prolećni odmor provedu na čistom vazduhu uz mnoštvo sadržaja.

Foto: TO Zlatibor

– Svi lokaliteti u okolini Zlatibora otvoreni su za posete. Radno vreme Stopića pećine je svim danima od 09.30 do 18 časova, muzej “Staro selo” Sirogojno otvoren je za posete od 09 do 19 časova, a gosti svim danima mogu posetiti i Gostiljski vodopad. Planinski centar Tornik biće otvoren od 27. aprila do 05. maja, od 09 do 16 časova, a svim posetiocima biće na raspolaganju žičara za panoramsku vožnju i bob na šinama – kaže Živanović. 

Svi ljubitelji avanture i adrenalina imaće priliku da svoje sposobnosti oprobaju u Avantura parku, da uživaju u vožnji kvadovima, zip line-u u Ljubišu, a ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju su obeležene pešačke i biciklističke staze, škole jahanja i iznajmljivanje kočija. Biće organizovan i Vaskršnji karneval i Prvomajski maskembal na kojima će i najmlađi i nešto stariji posetioci užvati u prazničnoj atmosferi.

Autor: LZS, naslovna foto: TO Zlatibor

Leave a Comment