O nama

Sajt www.vestizssmestaj.rs je osnovalo udruženje Lepote Zapadne Srbije sa ciljem da unapredimo i promovišemo turizam u Zapadnoj Srbiji. Uz pravovremene informacije vezane za turizam, vestima, reportažama, upoznavanja turista sa ponudama i lepotama našeg kraja, manifestacijama, želimo da širimo turističku kulturu i shvatanje značaja znamenitosti kulturne i prirodne baštine u zdravoj životnoj sredini i negovanje narodne tradicije u funkciji promocije turističkih vrednosti.

Cilj nam je da promovišemo sve turističke proizvode Zapadne Srbije preko našeg sajta i na taj način dopremo do što većeg broja konzumenata, a samim tim doprinesemo razvoju turističke privrede. Cilj je i očuvanje životne sredine i promocija zdrave hrane. O tome će se zajedno sa Vama brinuti dve novinarke sa iskustvom od preko 20 godina u mnogim medijima, najviše pisanim.

Pomoću Vaših donacija i sponzorstava stići ćemo do novih krajeva i atraktivnih mesta za turiste u Zapadnoj Srbiji, a u Vašoj okolini.  Objedinjeni na jednom mestu zajedno možemo doći do cilja.

Da bismo postigli cilj u promociji turizma u Zapadnoj Srbiji sva oglašavanja za smeštaj  su besplatna.