Na gondoli raznovrstan sadržaj za praznike

JP “Gold gondola” je za predstojeće praznične dane pripremila razne aktivnosti kojima će ulepšati boravak posetilaca na Zlatiboru.

– Spoj zabave, edukacije i aktivnosti u prirodi pokazao se kao idealna kombinacija za celodnevni boravak na trasi gondole, pa će tako biti i ovog puta. Sadržaji će trajati od 12 do 14 časova, a gondola će za putnike raditi sat vremena duže tokom praznika – rekla je Bojana Božanić, direktorka JP Gold gondola.

Foto: JP Gold gondola

Biće organizovan prolećni safari u okolini Ribničkog jezera (29. aprila), kada će posetioci moći da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama flore i faune na Zlatiboru kroz dinamično predavanje stručnjaka iz Parka prirode Zlatibor. Narednog dana putnici svih generacija imaju priliku da učestvuju u fitnes treningu na međustanici prema instrukcijama profesionalnog trenera, a na Torniku će se odvijati kreativna radionica Četkica i čašica koja objedinjuje slikanje na platnu i uživanje u ukusnim napicima uz najlepši pogled sa najvišeg vrha Zlatibora. Sledeći dan je rezervisan za Vaskršnju radionicu za decu u šaranju jaja, a u ostatku programa očekuju ih uzbudljivi lov na Zlatno jaje i trka sa kašikama.

Foto: JP Gold gondola

Gold gondola će, od 27. aprila do 5. maja, raditi produženo, pa će putnici moći da se voze od 9 do 17 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 18 časova.

Autor: LZS

Leave a Comment