ZAOVINE – KONACI ZAOVLJANSKA JEZERA

Konaci Zaovljanska jezera nalaze se na Tari u Zaovinama u blizini kristalno plavih jezera – Zaovljanskog jezera, jezera Spajići, Lipovica… u predelu nedirnutih prirodnih lepota, okruženi čistim vazduhom, pored gustih šuma jela i borova. U blizini se nalazi veći broj vidikovaca, izletišta, pešačkih, planinarskih i biciklističkih staza.

Konaci su tipa starih tarskih kuća i od njih se pruža veličanstven pogled na jezero. Izgrađeni su isključivo od prirodnih materijala – drveta i kamena što im daje posebnu lepotu i toplinu. Udaljeni su 40 metara od asfaltnog puta.

Konaci Zaovljanska jezera u svom sastavu poseduju :
– 4 apartmana – površine po 35 m2 – predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i balkon. U kosinama je.
– 4 studio-apartmana – površine po 30 m2 – predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo i terasa.
Svi apartmani su kompletno opremljeni novim nameštajem od punog drveta, i svim pratećim sadržajem neophodnim za udoban smeštaj i boravak gostiju. Grejanje je centralno.

U dvorištu je letnjikovac sa svim potrebnim za roštilj, sač, kotlić… Okolo je pvc folija a u sredini ognjište za vatru, pa se može koristiti i kad je hladnije vreme.

Dostupan WI-FI. U ponudi su off road ture.

Kontakt Nikolina 069 501 08 15


Leave a Comment