Senidah i Sofija rasule energiju po Zlatiboru

Drugi u nizu novogodišnjih koncerata  održan je u subotu, 01. januara na Kraljevom trgu. Za nezaboravnu reprizu dočeka bile su zadužene atraktivne pevačice Senida Hajdarpašić, poznata kao Senidah i Sofija Perić, koje odlikuje kvalitetna muzika, ogromna energija koju prenose na svoju publiku  i sjajna atmosfera.

Koncert je počeo nastupom Sofije Perić, u 21 čas pesmom „Pazi kome zavidiš“, a potom su se ređali dobro poznati hitovi: „Zlatiborske zore“, „Zavoleh te“, „Luda za tobom“, „Ponoć“, „Idem preko zemlje Srbije“, „Biseru beli“, „Nevera moja“ i druge.

Posle više od sat vremena dobre svirke, Sofija je scenu prepustila Senidi koja je nastavila u ritmu dobro poznatih hitova. Svojom autentišnošću, specifičnim izgledom i vokalom, Senida je za kratko vreme osvojila zlatiborsku publiku. Veliku popularnost, regionalnu prepoznatljivost joj je donela pesma „Slađana“, sa kojom je počela svoj nastup, a potom su se ređali dobro poznati hitovi: „Cypher“, „Dođi“, „4 strane sveta“, „Mišići“, „Piješ“, „Bez tebe“, „Replay“ i druge.Diva današnje muzike priredila je pravi spektakl i noć za pamćenje za zlatiborsku publiku.

Hladnoća nije smetala popularnim pevačicama da naprave sjajnu interakciju sa publikom koja je to nagradila ovacijama, pevanjem, ljubavlju i nepokolebljivom lojalnošću. Boljem raspoloženju doprinelo je i tradicionalno posluženje u vidu kuvane rakije i kuvanog vina koji su dodatno zagrejali posetioce na prepunom Kraljevom trgu.

Koncert je trajao puna dva sata, a pozitivna atmosfera širila se Zlatiborom kroz svaku pesmu popularnih pevačica, čime je na najbolji mogući način obeležen prvi dan Nove 2022. godine.

Serija novogodišnjih koncerata i slavlja na najposećenijoj srpskoj planini se nastavlja i 2. januara  na Kraljevom trgu, kada nastupa grupa „Bajaga i instruktori“ od 21 čas.

Izvor: TO Zlatibor

 

Leave a Comment