Požega dobija savremeni rekreativni centar

Direktorka turističke organizacije opštine Požega Nataša Bradonjić potpisala je ugovor sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija u Beogradu o dodeli subvencija na ime uređenja turističkog rekreativnog centra “Borići”.

– Turistička organizacije Požega konkurisala je kod resornog ministarstva za dodelu subvencija i transfera namenjenih za projekte razvoja turizma u 2022. godini. Na osnovu ocenjenog kvaliteta i održivosti projekta odobrena su značajna sredstva u iznosu od 3 miliona dinara za uređenje turističkog rekreativnog centra “Borići” – rekla je direktorka TO Požega.

Navedenim uređenjem idejni plan je i da se dodatno motivišu građani Požege da svoje slobodne vreme iskoriste i za boravak u turističko rekreativnom centru, ali i svakog našeg gosta koji poseti opštinu Požega.

– Na tome se ne zaustavljamo, s obzirom da nas očekuje još značajnih projekata koji će takođe imati za cilj poboljšanje kvaliteta turističke ponude opštine Požega, a koji je usko vezan i za svakog našeg meštanina, koji će sve te dodatne sadržaje moći da koristi u punom kapacitetu – dodala je Nataša Bradonjić.

Autor: LZS, foto: TO Požega

Leave a Comment