Na Zlatiboru 10. maja počinje prvi Međunarodni sajam poljoprivrede i ruralnog turizma

Svečano otvaranje 1. Međunarodnog sajma poljoprivrede i ruralnog turizma „Zlatibor 2024“ (na centralnoj bini na Кraljevim trgu na Zlatiboru) je u petak, 10. maja 2024, sa početkom u 12,00 časova
U okviru sajma posetioci će moći da se informišu o najnovijim inovacijama i dostignućima u razvoju poljoprivrede i turizma, o čemu će biti u prilici da razgovaraju sa brojnim predstavnicima poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi iz svih krajeva Srbije i sa nekim od vodećih poznavalaca poljoprivredne proizvodnje u našoj zemlji.
Zainteresovani za te novitete će moći od 10. do 12. maja da obiđu savetodavne štandove na Кraljevom trgu, na kojima će biti izloženi i tradicionalni poljoprivredni proizvodi, najsavremenija poljoprivredna mehanizacija će biti izložena na parkingu u blizinu Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor, a predavanja će se održavati tokom čitavog dana, u subotu 11. maja, u okviru prostora Inovacionog biznis centra na Zlatiboru.
Organizatori sajma su „Zlatiborski eko agrar“ i Opština Čajetina, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Srbije.

Autor: LZS, Izvor: Opština Čajetina

Leave a Comment