Koncert na Kraljevom trgu i zabavni program u zlatiborskim hotelima

Kao tradiconalno dobri domaćini opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor i ovog Prvog maja će na zlatiborskom Kraljevom trgu organizovati besplatan koncert. Za sve posetioce Zlatibora na letnjoj pozornici Kraljevog trga biće organizovan koncert Baneta Mojićevića.

A bogat praznični program pripremili su i zlatiborski ugostitelji. U većini restorana, kafića i klubova biće organizovane muzičke večeri, svirke i nastupi poznatih pevača. Tako, na primer, ”Grand hotel Tornik“ organizuje akustičnu svirku na terasi uz paljenje logorske vatre, brojne radionice poput prvomajskog uranka, farbanja jaja, kreativnih dešavanja za decu. Apartmansko naselje „Kraljevi konaci“ 3. i 4. maja organizuje vaskršnje radionice za decu na otvorenom, koje će oba dana trajati od 11 do 17 časova. Sunčane terase svojih restorana iskoristiće i hoteli „Palisad“ i „Mona Plaza“, gde će se organizovati interesantni programi za goste. Hotel “Mona Plaza” i restran “Perun” od 1. do 5. maja svakoga dana organizuju muzičke sadržaje (Jacks acoustic, tamburaši, Žad bend…)

Među brojnim zabavnim programom izdvaja se i hotel „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ koji 02. maja u večernjim satima u svom lobi baru organizuje predstavu „Čeznem da Vam kažem“, a za najmlađe goste biće organizovane celodnevne animacije i kreativne radionice u dečijem klubu.

Turistička organizacija Zlatibor apeluje na sve izletnike da se tokom boravka u prirodi ponašaju odgovorno, otpad odlože na odgovarajući način, vatru pale na mestima predviđenim za pripremu roštilja i da vode računa o zaštiti životne sredine.

Napominjemo da je za lokalitetima Gold gondola, Stopića pećina, Muzej “Staro selo” Sirogojno, vodopad u Gostilju, Avantura park i El Paso City moguće kupiti ulaznice online, pa apelujemo na sve posetioce da ukoliko su u mogućnosti iskoriste tu pogodnost i time smanje redove i gužvu na lokalitetima.

Izvor i foto: TO Zlatibor

 

Leave a Comment