ZLATIBOR – BRVNARE MIR

BRVNARE MIR se nalaze u mirnom delu Zlatibora sa prelepim pogledom na prirodu, skrivene od buke, a na samo 4 km od centra Zlatibora. Brvnare su potpuno ekološke, napravljene od drveta, sa izvorskom vodom i solarnim napajanjem struje. Brvnara je idealna za smeštaj četiri osobe. Sadrži na prvom nivou dnevnu sobu sa prostranim kupatilom, kuhinjom i ustakljenom terasom, a na spratu prostranu sobu sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta. Na spratu takođe ima otvorenu terasu. Svaka brvnara ima sopstveno dvorište. Na zahtev gostiju u ponudi imamo i bicikle.

Iz brvnare možete uživati u pogledu na vrh Čigote. Idealno je za porodice sa decom jer u ovom delu nema saobraćaja, staze za šetanje su ispred kućica. Imate svoje dvorište i čitavo prostranstvo ispred sebe. Na 500 m od nas je i restoran tako da se možete hraniti u njemu ili samostalno pripremati hranu. Idealno za uživanje u pravoj prirodi i lepotama Zlatibora.

Gosti po dogovoru mogu imati i časove joge – individualne ili grupne, kao i radionice Pozitivne psihologije i radionice po programu Lujze Hej – Hael Your Life. Za naša goste možemo organizovati i izlete i razgledanje predela Zlatibora koje do sada nisu videli džipovima ili kvadovima.

Tel: 065 23 04 789


 

Leave a Comment