ZLATAR – VILA DARIJA

Vila DARIJA poseduje pet moderno opremljenih apartmana koji će Vam pružiti izuzetan odmor na jednoj od najlepših planina Srbije. Vila poseduje parking mesta.

0658509500-Radojko

0641933100-Belma

Naš sajt je www.viladarija.in.rs

Instagram profil: viladarija


 

Apartman broj 1

Apartman je lociran u prizemlju i ima oko 25kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, bračni ležaj. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet.


 

Apartman broj 2

Apartman je lociran u prizemlju i ima oko 35kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, bračni ležaj i jedan sing ležaj. Ovaj apartman ima direktan izlaz na veliku terasu. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet.


 

Apartman broj 3

Apartman je lociran na spratu i ima oko 35kvm+9kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, dvosed i jedan singl ležaj. Ovaj apartman ima i odvojenu galeriju na spratu na kojoj je bračni krevet i jedan singl ležaj. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet.


 

Apartman broj 4

Apartman je lociran na spratu i ima oko 25kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, bračni ležaj. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet.


 

Apartman broj 5

Apartman je lociran u donjem prizemlju i ima oko 45kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju sa šankom, kupatilo sa tuš kabinom, bračni ležaj i dva dvoseda. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet. Poseduje kamin.


 

 

Leave a Comment