Za vreme Drinske regate BEZ OZVUČENJA ugostiteljskih objekata

Obaveštavaju se vlasnici ugostiteljskih objekata da je na otvorenom prostoru, u baštama otvorenog i zatvorenog tipa ugostiteljskog objekta, na spoljnim otvorima objekata (vratima, prozorima, ventialcionim otvorima, tendama i slično), kao i u ugostiteljskim objektima unutar stambeno-poslovnih centara i u njihovoj neposrednoj blizini, zabranjeno postavljati zvučne kutije i organizovati muzički program.

Na javnim prostorima, u danima održavanja Drinske regate, kao i obeležavanja Dana opštine, državnih i verskih praznika, mogu se organizovati muzički programi, koncerti i javne manifestacije tako da se muzika koja se emituje posredstvom elektro- akustičnih uređaja može koristiti isključivo na osnovu prethodno pribavljenog odobrenja, koje u formi rešenja izdaje inspektor za zaštitu životne sredine, navode iz kancelarije za inspekcijske poslove i komunalne delatnosti. .

Organizator javnih skupova i aktivnosti je dužan da u skladu sa ovom Odlukom podnese zahtev inspektoru za zaštitu životne sredine, a najkasnije 10 dana pre dana predviđenog za održavanje skupa ili organizovanja aktivnosti.

Autor: LZS

Leave a Comment