Turistička ponuda Srbije – glavna tema današnje Ruske Gazete

Srbija je glavna tema današnjeg izdanja dnevnih novina ,,Ruska Gazeta“. Turistička ponuda naše zemlje je, pod okriljem Turističke organizacije Srbije, predstavljena širokom auditorijumu čitalaca u Rusiji, u okviru specijalnog dodatka pod nazivom ,,Otkrijte Srbiju“.
Dnevni tiraž ,,Ruske gazete“ prevazilazi 800.000 izdanja, od čega se najveći broj proda u Moskvi i Sankt Petersburgu. Ovo je dnevni list koji se dostavlja kabinetu predsednika Ruske Federacije, premijeru i Ruskoj Dumi. Čitalačku publiku ovih novina čine i međunarodne multinacionalne kompanije, ruske aviokompanije, aerodromi, vodeći restorani i hoteli u Rusiji. ,,Ruska Gazeta“ sa dodatkom ,,Otkrijte Srbiju“ biće, takođe, dostupna ruskim ministarstvima, ambasadama Rusije širom sveta, ali i Ruskoj asocijaciji turoperatera.

Ovaj dodatak o Srbiji izlazi u vreme kada je turistička privreda jedna od glavnih tema u Rusiji, jer će se u žiži javnosti naći u toku trajanja međunarodnog online sajma turizma MITT 2021, koji se održava od 16-18. marta.
Specijalni dodatak ,,Otkrijte Srbiji“, pored predstavljanja turističke ponude naše zemlje, sadrži i intervjue sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija, gospođom Tatjanom Matić i direktorkom Turističke organizacije Srbije, gospođom Marijom Labović.
U projektu izdavanja ovog dodatka su, porede TOS-a, učestvovale i Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Niš i Turistička organizacija Novi Sad.

Izvor: TO Srbija

Leave a Comment