TAKMIČENJE RIBOLOVACA U ZAOVINAMA – KUP Bajina Bašta

Na Zaovinskom jezeru održano je takmičenje ribolovaca KUP Bajine Bašte, koje je organizovala Organizacija sportskih ribolovaca „Mladica“ iz Bajine Bašte. Na ovaj način je obeleženo 70 godina postojanja ove organizacije.

Takmicari pred takmicenje

Učešće je uzelo 10 ekipa iz Srbije i Republike Srpske sa po tri člana. Učesnike je pozdravio Milomir Marjanović, predsednik OSR „Mladica“, koji je izrazio zadovoljstvo obeležavanja sedam decenija postojanja udruženja, i istovremeno izrazio žaljenje što ekipa iz Pljevalja nije mogla da prisustvuje zbog zatvorene granice.

Pehari za prva tri mesta

Nakon podele takmičara po sektorima i tri sata aktivnog pecanja na plovak, došlo je vreme proglašenja pobednika.

Jovan Memedović

Prvo mesto je osvojila ekipa Sportsko ribolovačkog društva „Drina“ iz Bratunca sa upecanih 1.705 gr, a nastupala je u sastavu: Ognjen Simić, Aleksandar Lončarević i Predrag Milić.

Prvo mesto – ekipa iz Bratunca

Drugo mesto je pripalo Opštinskoj organizaciji sportskih ribolovaca „Drina“ iz Loznice sa upecanih 1.660 gr ribe.

Drugo mesto – ekipa iz Loznice

Treće mesto je pripalo prošlogodišnjem pobedniku ekipi „Skrapež“ iz Kosjerića sa 1.530 gr upecane ribe.

Treće mesto – ekipa iz Kosjerića

Ostali plasman: OOSR „Stari grad“ – Priboj, KSR „Drinsko jezero“ – Mali Zvornik, KSR „Kosjerić“, KSR „Plovak“ – Arilje, OOSR „Belica“ – Lučani, OOSR „Lim“ – Prijepolje i OSR „Mladica“ – Bajina Bašta.

Pobednik u sektoru A i ujedno pobednik staze bio je Đorđe Jovanović iz Malog Zvornika sa 2.520 gr upecane ribe. U sketoru B je pobedio Aleksandar Lončarević iz Bratunca sa 855 gr i u sektoru C je pobedio Predrag Milić, takođe iz Bratunca, sa 680 gr ribe.

Pobednik staze Đorđe Jovanović

Pehare i medalje je dodelio Jovan Memedović.

Autor: LZS

Leave a Comment