SRBIJA NA PRESTIŽNOM SAJMU TURIZMA U BEČU

Predstavnici Turističke organizacije Srbije (TOS) sa ponosom učestvuju kao izlagači na prestižnom sajmu turizma „Ferien Messe 2024“ u Beču. Ova angažovanost na sajmu je od velikog značaja, obzirom da su Beč, a i cela Austrija, izuzetno važno emitivno turističko tržište za Srbiju.

Na poziv Turističke organizacije Vojvodine i Privredne komore Srbije, TOS je angažovan na zajedničkom štandu, gde će tokom četiri dana, od 14. do 17. marta, prezentovati bogatstvo turističke ponude Srbije. Pored opšteg predstavljanja turističkih atrakcija, fokus će biti stavljen i na ponudu vezanu za biciklizam i aktivni odmor, u skladu sa rastućim interesovanjem za aktivnije oblike odmora u svetu.

Prvog dana sajma, posetioci su pokazali veliko interesovanje za kampovanje i gastronomiju, što nam je obećavajuće za našu prisutnost na ovom sajmu i budući razvoj srpskog turizma. Posetiocima sajma interesovanje za gradske destinacije, pre svega Beograd i Novi Sad, takođe je bilo znatno. Ovaj znak posebnog interesa za naše gradske destinacije svedoči o značaju koji imaju u svetu turizma.

Učešće Turističke organizacije Srbije na sajmu „Ferien Messe 2024“ predstavlja ne samo priliku za promovisanje naše bogate turističke ponude, već i priliku za jačanje saradnje sa drugim akterima u turizmu. Ovo je primenjen način da se uveliča svest o turističkim kapacitetima i mogućnostima u Srbiji i da se privuku novi posetioci iz celog sveta.

Izvor: TOS

Leave a Comment