Smeštaj za pse na Zlatiboru od 1.000 do 2.000 dinara dnevno

Vlasnici pasa kada treba da idu na odmor imaju problem gde smestiti svog ljubimca, pa je s tim i jedna od osnovnih potreba vlasnika pasa smeštaj, a zatim i sam boravak u turističkom mestu, u parkovima, šetnjama, kafićima, restoranima… Taj problem su prepoznali Zlatiborci i sve je više onih koji nude usluge i “pet friendly” odmora.

– Najam smeštaja za pse na Zlatiboru podrazumeva trošak koji se na dnevnom nivou kreće od 1.000 do 2.000 dinara. Na našem sajtu se mogu naći ugostiteljski objekti koji primaju kućne ljubimce, uz obavezno kontaktiranje u vezi sa uslovima boravka. Tu su svrstani pojedini hoteli, pansioni, apartmanska naselja, auto-kamp. Osim njih na Zlatiboru postoji i veliki broj privatnih apartmana koji primaju kućne ljubimce, a te informacije mogu se dobiti prilikom rezervacije smeštaja posredstvom turističkih agencija. Takođe, u gotovo svim restoranima koji imaju bašte primaju i kućne ljubimce – kažu u TO “Zlatibor”.

Ponosna vlasnica haskija Aleksandra kaže da specifična zlatiborska klima itekako prija toj rasi pasa, kao i da prostrani šumski kompleksi i livade predstavljaju pravi raj za sve rase ovih kućnih ljubimaca.

Autor LZS, foto TO Zlatibor

Leave a Comment