Promocija zlatiborske eko-ture na prvom Sajmu korišćenih vozila

Turistička organizacija Zlatibor je učesnik prvog Sajma korišćenih vozila, koji se održava od petka, 3. decembra do nedelje , 5. decembra 2021. godine u Štark areni, u Beogradu.

U okviru ove manifestacije, Turistička organizacija Zlatibor u saradnji sa firmom „Vozim na struju“ promoviše projekat „Pokreni zelenu turu“, koja ima za cilj podizanje svesti po pitanju zaštite životne sredine i održivog razvoja. Na taj način posetiocima je omogućeno da obiđu zlatnu planinu na jedan drugačiji način koristeći vozila koja su potpuno ekološki prihvatljiva, 100% na struju, kao i bicikle koje imaju elektro asistenciju, a mogu se koristiti i kao običan bicikl. Takođe su predstavljeni izleti i lokaliteti koje je moguće posetiti u okviru „zelene ture“.

Vozila u ponudi Turističke organizacije Zlatibor se mogu iznajmiti za ture koje podrazumevaju obilazak Sirogojna, Stopića pećine, Vodopada u Gostilju, Ljubiša, El Paso tematskog parka, ili Mokre Gore i Drvengrada sa Šarganskom osmicom i stanicama Vitasi i Jatare, Crkvom  Svetog Jovana Krstitelja. Za ture su  sve ulaznice za posete uključene u aranžman, a vozila je takođe moguće i samo iznajmiti i u sopstvenoj režiji osmisliti turu ukoliko želite da se provozate u svom aranžmanu po principu rent-a-car. Vozila se iznajmljuju u zgradi Turističke organizacije Zlatibor, a moguće ih je preuzeti kako na info-centru tako i u hotelu Buket.

Posetioci prvog Sajma korišćenih vozila su mogli da vide izuzetno široku ponudu automobila, vozila na elektricni pogon poznatih marki, četvorotočkaše i dvotočkaše, auto – delove…

Izvor: TO Zlatibor

 

Leave a Comment