Predstavnici turističkih agencija iz regiona u poseti Zlatiboru

Zlatibor, nije samo omiljeno odredište domaćih turista, već je po svojim sadržajima prepoznat i u regionu. Domaćinski dočekuje mnogobrojne turiste iz regiona pored najduže panoramske gondole na svetu, preuređenog Kraljevog trga, obnovljenog jezera… Tokom 27. i 28. novembra Zlatibor su posetili i predstavnici turističkih agencija iz regiona u organizaciji hotela “Zlatibor Mona”.

Predstavnici turističkih agencija upoznali su se sa pojedinim turističkim potencijalima planine, atrakcijama i sadržajima kojima Zlatibor raspolaže. Oni su tom prilikom posetili jedinstveni muzej na otvorenom “Staro selo” u Sirogojnu, a potom i najznačajniji speleološki objekat, Stopića pećinu. Uživanje tokom vožnje iznad živopisnih zlatiborskih predela omogućila im je najduža jednosegmentna gondola na svetu, Gold gondola.

Posebnu pažnju gostima su privukli vrhunski gastronomski doživljaji, tradicionalni domaći proizvodi dok je ljubaznost ugostiteljskih radnika učinila da sa Zlatibora ponesu najlepše uspomene.

Predstavnici domaćih turističkih agencija zahvalni su što su imali priliku da se tokom ove posete upoznaju sa atrakcijama, sadržajima, kvalitetnom i sadržajnom uslugom koju pruža turistička destinacija Zlatibor i prilikom toga razmene dragocena iskustva.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment