POZNATI INDIJSКI VLOGER POSETIO I TARU

Prethodnih dana u Nacionalnom parku Tara i Bajinoj Bašti boravio je jedan od najuticajnijih turističkih vlogera iz Indije, popularni jutjuber Varun Vadiš.

Varun Vadiš, osnivač jutjub kanala “Mauntin treker” i portala “Turist help lajn”, je u periodu od 28. septembra do 6. oktobra imao priliku da obiđe područje Tare i Bajine Bašte i da se upozna sa turističkom ponudom, atrakcijama i kulturno-istorijskim nasleđem ovog kraja.

Uz podršku NP Tara i TO „Tara-Drina“, Bajina Bašta Vadiš je obišao najposećenije turističke lokalitete, ali je imao priliku i da vidi neke manje poznate atrakcije ovoga kraja. Najveći utisak na njega su ostavili krstarenje kanjonom Drine i vidikovci Sjeninič i Drlije.

– Oduševljen sam gostoprimstvom ljudi u Srbiji. Priroda je neverovatna, vidikovci i kanjon Drine svrstavaju Taru u moje omiljene destinacije – kaže Varun i dodaje:

– Ne mogu da verujem da jako malo turista iz Indije posećuje vašu zemlju.

Njagova poseta organizovana je u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i ambasadom Indije i vodi kampanju na svom jutjub kanalu za promociju Srbije i njenih turističkih potencijala. Pre Tare i Bajine Bašte poznati bloger je posetio Beograd i Zlatibor.

“Mountin treker” je najposećeniji indijski jutjub kanal o putovanjima koji ima više od milion pratilaca, na kojem Varun deli savete o putovanjima.

Izvor NP Tara

Leave a Comment