Počela ski sezona na Torniku

Na ski centru Tornik danas je počela ski sezona. Za skijaše i bordere biće otvorena plava staza. Radno vreme ski centra je svakog dana od 09.00 do 16.00 časova.

Iz JP “Skijališta Srbije” saopštili su da su preduzete neophodne mere kako bi se obezbedili uslovi za bezbedan početak sezone i bezbrižno skijanje.

– Na ski centru se strogo poštuju sve propisane epidemiološke mere, pa za otvaranje ski sezone neće biti organozovani muzički i drugi zabavni događaji – navodi se u saopštenju.

U Info centru Turističke organizacije “Zlatibor”, koji se nalazi na Kraljevom trgu, postavljen je uređaj “PICKUP BOX” na kome se mogu podići ski karte kupljene preko web shop-a Skijališta Srbije. Uređaj će biti dostupan u okviru radnog vremena Info centra, svakog dana od 09.00 do 17.00 časova.

– Karte koje su kupljene preko web shopa mogu se na jednostavan način, beskontaktno preuzeti preko ovog uređaja skeniranjem vaučera koji dobijate na svom telefonu. Skeniranjem QR koda, karte se izrađuju automatski. Još jedan “PICKUP BOX” uređaj postavljen je i na Ski centru Tornik, a karte je moguće preuzeti i tradicionalnim putem, na prodajnim mestima ski centra – saopštili sui z opštine Čajetina.

Autor LZS

 

 

Leave a Comment