NOVO! Bioskop na međustanici Gold gondole

Uvođenjem novih sadržaja JP „Gold gondola Zlatibor“ doprinosi dodatnom kvalitetu gondole kao turističkog proizvoda, pruža nove turističke atraktivnosti i daje jednu savremenu ponudu turisti kome je to danas neophodno u spoju modernog i tradicionalnog.

Po prvi put na Zlatiboru, ljubitelji kinematografije imaće priliku da u petak, 28. jula, na međustanici Gold gondole, uživaju u jedinstvenom doživljaju – bioskopu na otvorenom u kombinaciji sa noćnom vožnjom gondolom.
Toplo letnje veče u prirodi u blizini Ribničkog jezera, mirisi borove šume, dobro društvo, kokice i filmska magija može da počne.
Otvoreni bioskop na gondoli će, tokom projekcija planiranih za ovo leto, prikazati filmske hitove za svačiji ukus, a premijerno prikazivanje je rezervisano za domaći hit „Leto kada sam naučila da letim“.

Film „Leto kada sam naučila da letim“, prema istoimenom romanu Jasminke Petrović, u režiji Radivoja Raše Andrića, je priča o ljubavi, odrastanju, vrednostima porodice i prijateljstva koja će vas barem na trenutak ponovo provesti kroz hodnike bezbrižnog detinjstva. Publika, koja je ovaj film ispratila višeminutnim aplauzima i ovacijama na samoj premijeri, a koji je Gold gondola odlučila da prikaže na svojoj prvoj projekciji, je film u kome će zajedno uživati gledaoci svih generacija.
U glavnoj ulozi je Кlara Hrvanović, zatim Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević i mnogi drugi. Dodatni šarm filmu donosi muzika koju potpisuje talentovani Vasil Hadžimanov. Prvi polazak sa početne stanice Gold gondole je u 20.00 čas, a poslednji u 20.30 čas.
Početak projekcije je u 21.00h, a povratak na početnu stanicu u 23.00h.
Cene karata:
Odrasli: 2.000,00 dinara, deca: 1.400,00 dinara, porodični paket (do 4
osobe) 5.000,00 dinara
*U CENU КARTE URAČUNATA JE NOĆNA VOŽNJA GONDOLOM DO LOКACIJE, PROJEКCIJA
FILMA, КOКICE, PIĆE PO IZBORU – (VODA ILI PIVO „ZLATNI КRAFT.“)

Dođite da zajedno doživimo magiju pod zvezdama!

Izvor: Gold gondola/LZS

Leave a Comment