KOPAONIK – APARTMAN D&V MILMARI RESORT S10

Apartman D&V Milmari Resort S10 je potpuno nov i svoje prve goste prima u zimskoj sezoni 2019/2020. Nalazi se u okviru kompleksa Milmari Resorta u vikend naselju na Kopaoniku. Apartman ima 28 kvadrata sa prelepim pogledom na planinu. Poseduje čajnu kuhinju sa svim neophodnim uređajima i posuđem potrebnim za ugodan boravak. Takođe ima i sopstveno kupatilo sa peškirima, francuski ležaj i dvosed na razvlačenje tako da u njemu mogu da borave 2-4 osobe. U apartmanu postoji smart TV sa kablovskim kanalima i internetom velike brzine. Spa i Wellness centar ima toplu vezu sa našim apartmanom i nalaze se na samo nekoliko koraka od njega. Naši gosti za korišćenje usluga Spa centra ostvaruju popust od 30%. U objektu se nalazi i restoran u kome gosti mogu koristiti usluge doručka na bazi švedskog stola. U okviru Milmari Resorta postoji i A la Cart restoran gde mogu koristiti usluge večere, gde na raspolaganju imaju veliki izbor jela. U okviru Milmari Resorta postoji recepcija, lift, igraonica za decu i skijašnica za goste a vozila se mogu parkirati na parkingu u okviru kompleksa. Gostima je na raspolaganju i organizovan prevoz mini busevima do skijalista a karte se mogu kupiti na licu mesta.

Naš cilj je da opravdamo Vaše poverenje za izbor da budete naši gosti. Na raspologanju smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i izađemo Vam u susret zahtevima. Uživajte u prijatnom odmoru!

“Ski centar Kopaonik sa pravom zaslužuje svoje drugo ime – Sunčana planina i predstavlja najbolji izbor za zimovanje u Srbiji. Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored skijanja posetioci Kopaonika zimi mogu uživati i u sankanju, vožnji motornim sankama i “kwad”-ovima, kao i vožnjama na bobu na šinama, “tjubing-u … Kopaonik ski centar je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Uređeni skijaški tereni koje nudi Kopaonik ski centar pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša. Kopaonik ski centar poseduje preko 62 kilometra staza uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Ova planina poseduje i uređen snow-board /Snowboarding/ park. Skijanje van uređenih staza na Kopaoniku je zabranjeno. Ski centar Kopaonik raspolaže sitemom od 24 žičare i ski lifta. Kapacitet instalacija je preko 33.000 skijaša na sat. Završetkom izgradnje sistema za proizvodnju veštačkog snega,97 % ski staza u centru Kopaonik pokriveno je sistemom za veštačko osnežavanje. Zahvaljujući njemu trajanje skijaške sezone ne zavisi više od snežnih padavina.”

Za sve informacije na telefon: 065/3662667 – Nebojša Ilić


Leave a Comment