IVANJICA: Prodaje se hotel “Park”

Hotel Park u Ivanjici, procenjen na 1,87 mil EUR, ponuđen je na prodaju, objavila je Agencija za osiguranje depozita.

Hotel se prodaje kao deo imovine Nove Agrobanke u stečaju. Hotel je na pet etaža čija je površina 5.461 m2, a nalazi se na 1.945 m2 zemljišta i prodaje se sa postojećom opremom.

Kako se navodi, procenjena tržišna vrednost za oglašenu nepokretnost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo koji način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Za depozit je potrebno izdvojiti 281.550 EUR.

Otkup tenderske dokumentacije moguć je do 8. a razgledanje imovine do 15. juna 2020.

Uplata depozita i dostavljanje ponuda moguće je do 22. juna, a javno otvaranje će se održati 29. juna.

Podsetimo, Agencija za osiguranje depozita, koja je i stečajni upravnik Nove Agrobanke, ogllasila je prodaju ovog hotela u martu, ali su sve prodaje zbog uvođenja vanrednog stanja obustavljene.

Prispele pisane ponude vraćene su neotvorene, a iznosi uplaćeni kao depozit isplaćeni uplatiocima.

Izvor : eKapija, foto: FB Hotel Park

1 thought on “IVANJICA: Prodaje se hotel “Park””

  1. Da li neko moze da objasni kako se to Bili Vulovic jos uvek vodi kao direktor hotela i javno nastupa u javnosti kao isti, kada je firmu prodao Milivoju Djordjevicu, koji je vec aplicirao za kupovinu hotela, a na mesto direktora postavio Predraga Trnavca, koji radi u racunovodstvenj firmi, koja vodi knjige istog hotela? Znamo da je Vulovic stranacka licnost i da ne moze da vodi firmu, ali bar nek bude pametan i ne pravi nas budalama time sto izlazi u medije i predstavlja se kao direktor.

    Reply

Leave a Comment