IVAN BOSILJČIĆ: Ne radim često ovakve stvari

Užičkog glumca Ivana Bosiljčića sinoć smo mogli da vidimo u retkoj njegovoj ulozi, a to je u ulozi voditelja. Vodio je program manifestacije Užice – Prestonica kultura Srbije u 2024. godini.

Rekao je da mu je drago što je u rodnom gradu i da Užice odavno zaslužuje da bude prestonica kuture.

– Ovo je grad koji me je pre toliko godina lansirao ne samo u Beograd, nego i u svet. Drago mi je što sam bio tu, da mogu da se odužim na ovaj simbličan način – rekao je Bosljčić novinarima, nakon završetka programa.

Jedva čeka 5. jul kada će se ponovo družiti sa Užičanima.

– Jedva čekam 5. jul jer ćemo tada na istom ovom mestu u sred leta da se nađemo i sa Simfonijskim orkestrom Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanisav Binički“ izvešćemo moju muzičku predstavu, koju već 15 godina pokušavam da dovedem u Užice i evo konačno smo dočekali – rekao je Bosiljčić i poručio sugrađnima da bi trebalo da budu ponosni na sebe i na svoje pretke zbog svojih potomaka.

A o ulozi voditelja kaže:

– Ne radim često ovakve stvari, smatram da je voditeljski posao jedan ozbiljan zadatak i različit od glumačkog zadatka. Međutim, večeras, verovatno što sam bio među svojima i zato što sam bio u svom gradu, kod svoje kuće, osećao sam se potpuno fantastično. Zahvaljujem se publici, zahvaljujem se gradu na ovom dobrom osećanju – rekao je Bosiljčić.

Autor: LZS

Leave a Comment