Zapažen nastup Zlatibora na sajmu turizma u Novom Sadu

U subotu 19. novembra je završen 53. Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu. Zlatibor je predstavljen u okviru štanda TO regije Zapadna Srbija, gde su svoju ponudu na pojedinačnim štandovima predstavili “All Seasons”, specijalna bolnica “Čigota” i “Kraljevi konaci”, kao i Gold Gondola, Dino park i El Paso City.

U fokusu interesovanja i najveća atrakcija jeste zlatiborska ‘’Gold gondola’’, koja je na ovom sajmu i dobitnik priznanja „Velika zlatna medalja“ za kvalitet u kategoriji jedinstvene turističke atrakcije Srbije – najduže panoramske gondole na svetu.

Predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su ovde predstavili zimsku turističku ponudu i upoznali zainteresovane posetioce sa sadržajima koji ih očekuju ukoliko se odluče da svoj odmor provedu na Zlatiboru. Tokom predstojeće zimske sezone turistima je na raspolaganju raznovrsna ponuda i atrakcije prilagođene zimskim aktivnostima. Gotovo svi lokaliteti su otvoreni za turističke posete, pružaoci usluga smeštaja u hotelima i privatnom smeštaju pripremili su cenovnike za predstojeću zimsku sezonu, kao i novogodišnje paket-aranžmane. Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina organizovaće i program manifestacija za novogodišnje praznike.

U okviru promocije Zlatibora organizovana je i bogata nagradna igra, pa je štand Zlatibora obradovao mnogobrojne posetioce. Oni su imali priliku da zavrte točak sreće i osvoje nagrade, među kojima su ulaznice za lokalitete, turističke atrakcije, vikend za dve osobe i druge vredne nagrade su dodeljene i putem zvanične instagram stranice Turističke organizacije Zlatibor.

Zlatibor se već godinama predstavlja kao jedinstvena destinacija koju karakteriše raznovrsnost turističke ponude za boravke gostiju svih uzrasta, ujedno i kao najposećenija planina Srbije koja turiste sve više privlači, ne samo u sezoni. Ko voli prijatan boravak na planini prepunoj sadržaja i prirodnih blagodeti zna da je Zlatibor najbolji izbor tokom cele godine.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment