“Vreme je da se ponovo okupimo”

Pod sloganom ,,Vreme je da se ponovo okupimo” u dva dana trajanja, 7. i 8. decembra, održana je peta turistička konferencija ,,Zapadna Srbija”.

Konferenciju je svojim prisustvom i pozdravnim govorom uveličala i otvorila ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

Ovogodišnja konferencija okupila je veliki broj turističkih poslenika iz turističke regije Zapadna Srbija, ali isto tako iz čitave zemlje i regiona. Prilikom toga su predočeni i primeri dobre prakse i iz inostranstva. Svoja iskustva su nesebično podelili predstavnici turističke regije Istra, nacionalnog parka Brioni i grada Umaga.

Svojim učešćem na ovoj konferenciji direktor TO Zlatibora Vladimir Živanović je kroz sadržajnu prezentaciju predstavio buduće planove razvoja najposećenije srpske planine i pozicioniranje kao vodećeg regionalnog turističkog centra među planinskim destinacijama.

Godinama unazad, konferencija okuplja turističku struku kako bi se sumirali godišnji rezultati, kao i da se predstave dalji planovi za razvoj turizma regije Zapadna Srbija kao jedne od najprosperitetnijih turističkih regija Srbije.

Ovogodišnja, peta po redu, konferencija je organizovana uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a glavni organizatori su Turistička organizacija regije Zapadne Srbije i TO Čačka.

Izvor: TO Zlatibor

 

 

 

 

Leave a Comment