Veridba na Prokletijama – REKLI “DA” NA 2.400 METARA /FOTO I VIDEO/

David Kolaković i Jovana Novaković iz Čajetine svoje nesvakidašnje živote rešili su da spoje na visini i to na spektakularan način. David i Jovana verili su se na Prokletijama, nekada Trojanskim planinama, na Severnom vrhu nadmroske visine od oko 2.400 metara.

Oni su tokom svoje veze od skoro četiri godine znali da spavaju pod šatorom u divljini na -30 stepeni, osvajali mnoge planinske vrhove u regionu, kampovali pored reka, kupali u zaleđenom jezeru… I onda nije ni čudno što su odlučili da ovakav način ozvaniče svoju veridbu. A uz to napravili su pravi film.

– To je na neki način naš način života. Želeli smo da na neki poseban način obeležimo našu veridbu. I nas sedmoro smo krenuli na Prokletije, odnosno Trojanske planine. A znate, Trojanske planine su dobile ime po Troji, tako da nas je sve to inspirisalo da veridbu obavimo baš na tom mestu – kaže David.

Posle tri i po sata penjanja po ne baš tako lakom terenu (što se može videti na videu) popeli su se na Severni vrh. On je obukao sako, a ona prelepu venčanicu. Uz baklju stavio joj je prsten na prst, a zatim i ona je njemu stavila verenički prsten. I prstenje je bilo specifično.

– Sve smo to snimali. Moj drug Luka Ivanović iz Pančeva napravio je ceo film u trajanju od 3.17 minuta i postavio na YouTube. Na našoj svadbi proteklog vikenda taj film je bio prikazan umesto Jocinog i mog prvog plesa. Ceo spot prati muzika Valhalla Calling. Mi volimo hevi metal muziku, pa nam je i cela dekoracija na svadbi bila u tom stilu, u salu smo došli old tajmerom, na stolu su bile sveće u čašama sa lobanjom i slično – priča David i dodaje da je grupu na vrh vodio planinar iz Užica Dejan Tomić.

I svi koji su bili prisutni i na Trojanskim planinama i na svadbi oduševljeni su ovim nesvakidašnjom veridbom i svadbom. SREĆNO MLADENCI!

Autor: LZS

Leave a Comment