U susret novoj sezoni Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce

Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”. Smešten u prijatnom okruženju, nadomak centra Zlatibora, a dovoljno izdvojen od gužve, gostima pruža priliku za uživanje u planinskim pejzažima i odmoru u hladu borova. Sastoji se od 60 kamp jedinica i više lokacija za šatore, ukupne površine 2 hektara. Posetioci kampa na raspolaganju imaju sve blagodeti Zlatibora, aktivnog odmora, kao i brojnih mogućnosti za dnevne izlete u okolini, uključujući posete muzeju na otvorenom „Staro selo“ Sirogojno, Stopića pećini, vodopadu u Gostilju i mnogim drugim atrakcijama.

Ova zlatiborska oaza spremno dočekuje novu sezonu i do sada je ugovoreno ukupno šest organizovanih poseta, kada će na kamp pristići gosti iz ”Nethernalnds camper club”-a (NKC), Kamping asocijacije iz Holandije (ACSI), ”Senioren camper club”-a, ”Caravaning club Slovenia” (CCS) i drugi.

– Po tradiciji, najveći broj organizovanih grupa u ovaj kamp stiže iz Holandije, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije. Interesovanje raste i na nemačkom tržištu, kako u smislu dolaska novih tako i povratka starih gostiju – ističe Momčilo Mihailović, zaposlen u Kampu „Zlatibor”.

Odlični uslovi i kvalitet koji opravdava tri zvezdice kampa razlog su da se gosti uvek iznova vraćaju. Kroz stalna ulaganja, uređenje kamp parcela, izgradnju novih sadržaja i prilagođavanje potrebama turista, kamp se trudi da zadrži titulu jednog od najuređenijih u Srbiji.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment