TO Ivanjica dobila tri nagrade na festivalu Kofer slova

Turistička organizacija opštine Ivanjica je učestvovala na XVI Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ u Kruševcu, koji je ove godine održan online zbog trenutne epidemiološke situacije usled pandemije COVID 19. Ovaj festival je takmičarskog tipa gde se nagrađuju turističke publikacije u 11 kategorija.

Turistička organizacija opštine Ivanjica konkurisala u 3. kategorije i u svakoj osvojila po jednu nagradu.

„Srebrni kofer“ (2. mesto) – u kategoriji višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica za dvojezičnu publikaciju NUŠIĆIJADA IVANjICA 2020.

„Bronzani kofer“ (3. mesto) – u kategoriji jednolisna turistička publikacija za flajer – razglednicu Nušićijada Ivanjica „Pozornica sumnjivih lica – zadnja pošta Ivanjica“.
– u kategoriji dopunski promotivni materijal za maske sa logoom Nušićijade koje su podeljene građanima i posetiocima Ivanjice u vreme ovogodišnjeg termina festivala Nušićijada.

Turistička organizacija Ivanjice saopštila je da im je velika čast bila da ovim nastupom promovišu njihov festival Nušićijada – Ivanjica, a koji je prošao izuzetno zapaženo i koji je stručni žiri nagradio.
Zahvalnost duguju TO grada Kruševca na pozivu za učešće i čestitaju kolegama na odličnoj organizaciji festivala i u ovim vanrednim okolnostima.

Izvor TO Ivanjica

Leave a Comment