Romantična kabina spremna da zaljubljene

Romantična kabina Gold gondole na Zlatiboru je spremna da na Dan ljubavi ceo dan prevozi zaljubljene. U pogledu na predivne pejsaže Zlatibora i slatkom zalogaju uz šampanjac zaljubjleni parovi će imati priliku da uživaju od 12. do 16. februara, a na sam Dan ljubavi kabina je rezervisana ceo dan.

– Imamo tu jednu Romantičnu kabinu koja je specijalno opremljena stolom, slatkišima, dekoracijom i šampanjcem. Za sam Dan zaljubljenih imamo pet rezervacija, a to nam je pun kapacitet. Rezervisali su je parovi iz Aranđelovca, Čačka, Beograda, a imamo i goste iz Crne Gore – kaže Jelena Tanasković iz Gold gondole.

Za celu „romantičnu nedelju“ (od 12. do 16. februara) vlada veliko interesovanje, ali i interesovanja ima i tokom cele godine.

– Romantičnu kabinu smo uveli prošle godine tačno na Dan zaljubljenih. Za to vreme imali smo oko 30 prosidbi, ali i veliki broj vožnji parova koji su slavili svoje godišnjice, nekome poklon za rođendan i slično. Prosidbi je bilo i u drugim kabinama gondole – dodala je naša sagovornica.

Gold gondola je zaljubljenim izašla u susret. Oni koji kupe paket u suvenirnici gondole imaju besplatnu vožnju, a u ponudi su tri paketa. Inače, vožnja Romantičnom kabinom za dve osobe košta 12.500 dinara.

Autor: LZS, foto: JP Gold gondola

Leave a Comment