Rekonsturkcija Gold gondole obavlja se po planu /FOTO/

Od 9. maja počeli su radovi na instalacijama i testiranju novih kabina, kao i izgradnja i montiranje natkrivki na početnoj i krajnjoj stanici Gold gondole.

Foto: Branislav Dogandžić

Prema rečima direktorke JP “Gold gondola” Bojane Božanić radovi na rekonstrukciji mreže zlatiborske gondole teku po planu.

Foto: Branislav Dogandžić

– Radovi na rekonstrukciji mreže teku po planu i izvršavaju se u roku, zahvaljujući vrednom radu i požrtvovanju zaposlenih u Javnom preduzeću „Gold gondola Zlatibor“. Asistenciju pri radovima pružaju im šest inženjera i tehničara francuskog partnera, firme „Poma“, i članovi Gorske službe spasavanja, koji su preuzeli jedan deo poslova. Na ruku im ide i lepo vreme – kaže Bojana Božanić.

Foto: Branislav Dogandžić

Kako bi se što bolje i optimalnije iskoristio planirani prekid u radu, JP „Gold gondola Zlatibor“ donelo je odluku da se krene sa još nekoliko značajnih investicija.

Foto: Branislav Dogandžić

– Reč je o izgradnji i montiranju natkrivki na početnoj i krajnjoj stanici, kao i čitav niz radova na poboljšanju sistema i novih softverskih rešenja, u cilju bržeg i kvalitetnijeg operativnog rada koji će unaprediti i rad same gondole i uticati na još bolje iskustvo putnika. Kako bi ovi radovi minimalno uticali na poslovanje, optimalni period za njihovo obavljanje je između prvomajskih praznika i početka letnje sezone – kaže direktorka.

Foto: Branislav Dogandžić

Dok se obavljaju radovi na početnoj i krajnjoj stanici, očekuje se isporuka 18 novih kabina za gondolu, koje će po završetku radova i testiranju biti stavljene u funkciju.

Foto: Branislav Dogandžić

– S novim kabinama, kao i zbog vraćanja njihovog kapaciteta na 10 osoba, kao što je bilo pre uvođenja epidemioloških mera, smanjiće se redovi i gužve koje su se formirale pred gondolom tokom svake sezone i u danima praznika – dodala je naša sagovornica.

Foto: Branislav Dogandžić

Prema njenim rečima uporedo s radovima na terenu, za zaposlene u službama marketinga i prodaje JP „Gold gondola“ organizovane su radionice na kojima stiču dodatno znanje i edukuju se iz oblasti komunikacije, motivacije, donošenja odluka, destinacionog i digitalnog marketinga, kao i upravljanja društvenim mrežama.

Foto: Branislav Dogandžić

– Svrha dodatne edukacije je postizanje boljih rezultata i kreiranja dodatne vrednosti za krajnje korisnike zlatiborske Gold gondole – rekla je Bojana Božanić.

Autor: LZS, foto: Branislav Dogandžić

 

Leave a Comment