Otvoren kamp na Zlatiboru i Kaubojski grad

Zbog epidemiološke situacije i loših vremenskih uslova kamp „Zlatibor“ je tek juče počeo sa radom. Za prvomajske i uskršnje praznike očekuje  se veći broj individualnih poseta, a organizovane grupe najavljene su za septembar mesec.

Tradicionalno, najveći broj organizovanih grupa u kamp “Zlatibor” stiže iz Holandije, a ove godine ukoliko epidemiološka situacija dozvoli očekuju se i gosti iz Nemačke, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije.

Za grupe kampera organizuju se izleti u Sirogojno i Mokru Goru, kako bi se pored idealnih uslova u kampu, gosti upoznali i sa lepotama Zlatibora i okoline. Uprkos izazovnoj epidemiološkoj situaciji, Turistička organizacija Zlatibor očekuje da će predstojeća kamping sezona biti veoma uspešna.

Kako bi boravak u kampu “Zlatibor“ bio i bezbedan, poštuju su sve epidemiološke mere, svakodnevno se sprovodi dezinfekcija.

Sa radom je počeo da radi “El Paso City” ili Kaubojski grad, a radno vreme je od 10 do 19 časova. Cena ulaznice je 350 dinara za odrasle i 300 dinara za decu preko tri godine.

Autor: LZS

Leave a Comment