Novi broj elektronskih novina

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Jelene Marić, direktorke Ugostiteljsko-turističke škole iz Čajetine. Dok nam tema broja donosi priču o Zlatiboru, kao raju za vrsne fotografe.

Konstantno unapređenje kvaliteta usluge karakteriše ugostiteljsku delatnost na Zlatiboru. Uz podršku opštine Čajetina značajno je unapređena ponuda turističko-rekreativnog kompleksa ”Zlatibor”, što je bitno zbog sve većeg interesovanja sportskih ekipa koje u ovom kompleksu realizuju svoje pripreme i takmičenja. Turističko-rekreativni kompleks je od 16. oktobra ponovo domaćin Regionalne ABA 2 košarkaške lige.

Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Tako su u znaku 400 godina od rođenja Molijera protekle devete ”Pesničke vatre zlatiborske”. Turistička organizacija Zlatibor pridružila se manifestaciji obeležavanja Svetskog dana turizma, dok je svoje turističke potencijale predstavila i na sajmu u Nišu.

Još jedna od interesantnih priča ovog broja jeste o zabavno-rekreativnom programu ”Zlatiborske šetnje”, sa iskusnim timom vodiča, gde ljubiteljima prirode i zdravog načina života približavaju autentične lepote Zlatibora.

Oktobarsko izdanje Elektronskih novina predstavlja gurmanski doživljaj u restoranu ”Park kod Novice”. U ovom odeljku elektronskih novina predstavljena je i oaza u srcu Zlatibora “Kraljevi konaci”.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment