Novi broj elektronskih novina TO Zlatibor

Novi broj novina otvara uvodnik gospodina Milosava Dunjića, direktora hotela “Zlatibor”.

Tema broja julskog izdanja najavljuje brojna dešavanja i manifestacije u okviru “Zlatiborskog kulturnog leta”. Bogat program manifestacija koji se ove godine održavaju na Kraljevom trgu, u Čajetini i okolnim selima upotpunjuju turističku ponudu Zlatibora, a čitaoci imaju priliku da u Elektronskim novinama vide celokupan program manifestacija za jul i avgust.

Julsko izdanje Elektronskih novina čitaoce upoznaje sa novim pešačkim i planinarskim stazama koje su u dužini od ukupno 300 km trasirane kroz najlepše predele Parka prirode Zlatibor.

Novi broj sumira utiske nedavno održanog događaja “Doživi Zlatibor” kojim je, u saradnji sa hotelom “Zlatibor” i “Gold gondolom” zvanično ovorena letnja turistička sezona na Zlatiboru, ali i događaje koji su obeležili proteklih mesec dana na Zlatiboru.

Čitaocima svoju gastronomsku i ugostiteljsku ponudu predstavlja novootvoreno konačište i restoran “Lakeside”, koji je još jedan u nizu moderno opremljenih i funkcionalnih ugostiteljskih objekata na Zlatiboru.

U okviru rubike “Iz prošlosti Zlatibora” prikazana je istorija zlatiborskog jezera, počev od 1947. godine kada je izgrađeno pa sve do danas, kada potpuno rekonstruisano, sa multimeijalnom fontanom predstavlja jedan od glavnih simbola Zlatibora.

Julski broj Elektronski novina nalazi se u prilogu, a moguće ga je preuzeti i na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Zlatibor, na sledećem linku:

https://www.zlatibor.org.rs/sr/novosti/vesti/objavljeno-julsko-izdanje-elektronskih-novina-turisticke-organizacije-zlatibor/

Izvor: TO Zlatibor

 

Leave a Comment