Nova mobilna aplikacija Skijališta Srbije – ski centar Tornik

Skijališta Srbije su napravila novu zvaničnu mobilnu aplikaciju namenjenu posetiocima ski centara Srbije među kojima je i ski centar Tornik. Zahvaljujući ovoj aplikaciji posetioci ski centra Tornik mogu na jednostavan, brz i atraktivan način da dođu do svih relevantnih informacija.

Aplikacija raspolaže aktuelnim informacijama o skijaškim instalacijama, gde mogu uživo pratiti rad žičara, ski staza, kao i ski puteva. Putem ove aplikacije, korisnici imaju mogućnost pristupa web kamerama, kao i svim drugim važnim informacijama o radu i događajima u ski centru Tornik.

Putem aplikacije Skijališta Srbije, korisnicima su na raspolaganju aktuelne servisne informacije, kao i druga zvanična obaveštenja sa skijališta. Tu su još i informacije o vremenskim uslovima, prognoza za narednih pet dana, informacije o ski kartama, načinu kupovine kao i o lokacijama za njihovo preuzimanje. Aplikacija nudi i informacije o turističkoj destinaciji Zlatibor, atrakcijama, zabavnim sadržajima, lokacijama bankomata, parkinga, i drugih službi koje odmor čine bezbednijim i ugodnijim. Besplatno se može preuzeti sa Play i App prodavnice.

Pored aplikacije, sa ciljem da se posetiocima obezbedi vrhunski ugođaj u skladu sa najvišim svetskim standardima, u info centru Turističke organizacije Zlatibor, koji se nalazi na Kraljevom trgu, postavljen je uređaj “PICKUP BOX” na kome se mogu podići ski karte kupljene preko web shop-a Skijališta Srbije.

Karte koje su kupljene preko web shopa mogu se na jednostavan način, beskontaktno preuzeti preko ovog uređaja skeniranjem vaučera koji dobijate na svom telefonu. Skeniranjem QR koda, karte se izrađuju automatski. Karte je moguće preuzeti i tradicionalnim putem, na prodajnim mestima ski centra Tornik.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment