Kulturno leto na Zlatiboru završeno sjajnim koncertom Sofije Perić

Nakon veoma uspešnih koncerata u okviru „Zlatiborskog kulturnog leta“ program je obogaćen i nastupom pevačice Sofije Perić u sredu 30. avgusta pred punim Kraljevim trgom. Zlatiborska publika ispratila je i ovaj koncert sa velikom energijom i pokazala zašto je “Zlatiborsko kulturno leto” na “zlatnoj planini” jedinstven i nadaleko čuven doživljaj.

Ovo letnje veče na Zlatiboru Sofija je ulepšala izvođenjem poznatih hitova. Koncert je otvoren numerom „ Vazduh koji dišem“ i nastavljen u ritmu dobro poznatih pesama: „Bio si mi sve“, „ Zavoleh te“, „Tri čaše“, „Ti si moj greh“, „Zlatiborske zore”… Velike ovacije publike izazvalo je izvođenje i njene numere „Kao luda“. Svoj nastup Sofija je završila hitom „Idem preko zemlje Srbije”.

Posetioci Zlatibora i nakon završetka programa “Zlatiborskog kulturnog leta” mogu uživati u kvalitetnoj ponudi i raznovrsnom sadržaju za boravke gostiju svih uzrasta, tako da već 1. septembra posetioce očekuje “Dan japanske kulture” u Kulturnom centru Zlatibor.  Podsećamo da je sve informacije o dnevnim dešavanjima na Zlatiboru i okolini moguće pratiti na veb aplikaciji zlatibor.live.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment