JAVNI OGLAS ZA IZDAVANJE – LOVAC MITROVAC

Javni oglas za izdavanje u zakup poslovnog prostora putem prikupljanja pismenih ponuda.

Raspisuje se oglas za izdavanje u zakup poslovnog prostora, prikupljanjem pismenih ponuda i to:

objekat – Lovački dom „Mitrovac“ površine 303,5 m2, postojeći na kat.parceli broj 1016/8 КO Perućac, upisan u LN broj: 395, КO Perućac, korisnik Javno preduzeće „Nacionalni park Tara“ Bajina Bašta, nosilac prava javne svojine Republika Srbija.
Zakup predmetnog poslovnog prostora podrazumeva upotrebu istog, na određeno vreme, na vremenski period do 30.09.2025. godine, u svrhu obavljanja ugostiteljske delatnosti, za koju zakupac mora biti registrovan.

Početna cena za izdavanje u zakup poslovnog prostora – objekta iz tačke 1 je: 122,00 dinara sa PDV-om po m2.

Ponuda koja se dostavlja obavezno sadrži: dokaz o uplati depozita, iznos zakupnine koja se nudi, za preduzetnike: ime i prezime preduzetnika, adresu, broj lične karte, jedinstveni matični broj građana, naziv radnje, matični broj, za fizička lica: ime i prezime, adresu, broj lične karte, jedinstveni matični broj građana, za pravna lica: naziv i sedište, kopiju rešenja o upisu pravnog lica u registar kod nadležnog organa, kao i punomoćje za lice koje zastupa podnosioca prijave.

Svi ponuđači su u obavezi da u ponudi navedu broj računa na koji će se izvršiti povraćaj depozita.

Podnosioci neblagovremene ili nepotpune ponude ne mogu učestvovati u postupku prikupljanja pismenih ponuda, a nepotpune i neblagovremene ponude se odbacuju.

Ponude se DOSTAVLJAJU u ZATVORENOJ i ZAPEČAĆENOJ koverti sa naznakom – PONUDA ZA ZAКUP POSLOVNOG PROSTORA PO OGLASU OD 16.05.2023. – NE OTVARAJ, na sledeću adresu:

JP „NACIONALNI PARК TARA“ BAJINA BAŠTA
Кomisija za sprovođenje postupka izdavanja u zakup nepokretnosti u javnoj svojini

Ul. Milenka Topalovića br. 3,

31250 BAJINA BAŠTA

Rok za DOSTAVLJANJE ponuda je od dana javnog oglašavanja 16.05.2023. zaključno sa danom 31.05.2023. do 15:00 časova.

Otvaranje ponuda po ovom oglasu biće izvršeno u četvrtak 01.06.2023. u 12:00 časova u prostorijama JP „Nacionalni park Tara“ Bajina Bašta u Bajinoj Bašti, Milenka Topalovića br. 3.

КOMPLETAN TEКST OGLASA MOŽETE POGLEDATI OVDE:

https://www.nptara.rs/images/pdf/Javni-oglas-Lovac-Mitrovac.pdf

Leave a Comment