GRAND JEZERO RESTORAN

Grand Jezero restoran se nalazi na samoj obali jezera u centru Zlatibora.

telefon za info&rez: 066 415 415

radno vreme :svaki dan 08-23 h

web: jezero.grandzlatibor.com

fb stranica:  Grand restoran Jezero – Zlatibor  

instagram: grand.restoran.jezero.zlatibor

Dostava je moguća preko aplikacije GLOVO

 pet friendly objekat

Grand Jezero restoran Zlatibor

Restoran Grand Jezero neskromno može da se pohvali jednom od najlepših terasa na Zlatiboru. Od prošle godine terasa je zastakljena tako da zimi možete uživati u pogledu na trg, jezero i četinare u jednakoj toplini i udobnosti kao unutar samog restorana. Leti se terasa otvara tako da je uživanje zagarantovano tokom svih godišnjih doba, a svako od njih nosi posebnu čaroliju. Sunce, jezero, planinski vazduh, miris četinara, a iz naše kuhinje mirisi raznovrsnih i ukusnih jela.

Jagnjetina ispod sača

Iako su specijaliteti sa roštilja, sač, jagnjeća pljeskavica i svinjska kolenica na neki način postali zaštitni znak našeg jelovnika, ništa manje nećete uživati u ukusima domaćih kuvanih jela, pice, testenina ili nečega iz ‘ribljeg tanjira’. Trudimo se da meso nabavljamo od lokalnih prozvođača koji uzgajaju najkvalitetnija grla u slobodnoj paši. Istu pažnju posvećujemo i pri nabavci mlečnih proizvoda i ostalih namirnica. To naši gosti prepoznaju. Takođe, tu i je vrhunski tim naših kuvara iza kojih su godine učenja i iskustva u kulinarstvu.

Domaći hleb

Takođe, veliki ponos naše kuhinje jesu interna pekara i poslastičarnica. Domaći hleb kao i sav asortiman peciva, kolača i torti sami pravimo. Bogata ponuda nikako nije na uštrb kvaliteta pa tako i u ovom domenu pripreme posvećujemo posebnu pažnju, brinemo o svakom detalju i nabavljamo sirovine vrhunskog kvaliteta.

Mala torta

Kolače i torte je moguće poručiti za vaše posebne prilike bez obzira da li želite da ih obeležite u našem restoranu ili na nekom drugom mestu. U dogovoru sa našom poslastičarkom sigurno ćete imati slatki sto kojim ćete biti zadovoljni vi i vaši gosti.

Kako bi porodice sa decom mogle da uživaju, obezbedili smo hranilice za decu i dasku za presvlačenje beba.


Leave a Comment