Glove dostupan i na Zlatiboru

Glovo, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave, nastavlja svoju lokalnu ekspanziju i postaje dostupan u Somboru, ali i na turističkim destinacijama poput Zlatibora. Stanovnici i posetioci Sombora i Zlatibora već sad mogu da koriste aplikaciju usluge brze dostave da kupe, prime ili pošalju bilo koji proizvod.

Sa ovim lansiranjem, usluga Glovo postaje dostupna u više od 30 gradova u Srbiji i nastavlja da realizuje obećanje da će biti što bliže korisnicima širom Srbije kroz partnerstvo sa lokalnim preduzećima kao i da će pokriti širok spekar proizvoda.

„Drago mi je što se razvijamo i širimo našu mrežu i uspešno realizujemo naš plan da pokrijemo što veći deo Srbije što nam je strateški veoma bitno za poslovanje. Već pune tri godine nalazimo se na ovom tržištu, kontinuirano osluškujemo potrebe korisnika i omogućavamo sve raznovrsniji asortiman na našoj platformi, uz besprekornu uslugu. Pored Sombora, grada koji je poznat po bogatoj kulturnoj baštini i tradiciji, nismo zaboravili ni najveće turističke destinacije koje Srbija nudi, a među njima ni Zlatibor. U narednom periodu želimo da povećamo broj kurira iz ovih krajeva kao i da svakodnevno širimo asortimane usluga zahvaljujući partnerima koji nam se pridržuju“, izjavio je generalni direktor Glovo Srbija, Branimir Đurović.

Aplikacija Glovo sadrži unapred definisane kategorije, koje korisnici mogu izabrati prema svojim potrebama: hrana, supermarket, brza dostava ili prodavnica. Ovim kategorijama, koje se pojavljuju u aplikaciji kako se priključuju novi partneri, pridružuje se opcija „bilo šta“ koje korisnici mogu da koriste za naručivanje proizvoda ili artikala dostupnih u njihovom gradu, ali koje ne spadaju u unapred definisane kategorije.

Kako funkcioniše aplikacija Glovo?

  • Preuzmite besplatno Glovo sa Google Play ili App store i napravite nalog
  • Otvorite aplikaciju da vidite šta možete naručiti u svom području
  • Izaberite unapred definisanu kategoriju ili kliknite na opciju „bilo šta“
  • Kada pošaljete svoju porudžbinu, možete da vidite u kojoj je fazi, a kada je kurir preuzme možete je pratiti u realnom vremenu dok ne stigne do vas
  • Dobićete potvrdu porudžbine i druge informacije na email sa kojim ste kreirali nalog
  • Tokom isporuke možete kontaktirati Glovo kurira za pitanja ili informacije
  • Možete platiti karticom direktno u aplikaciji ili pouzećem
  • Dajte ocenu pradavnici/restoranu iz koga ste poručili kao i kuriru
  • Nakon završetka porudžbine, na mejlu ćete naći potvrdu i detalje isporuke

O Glovu

Glovo je pionir mađu aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa restoranima, apotekama, prehrambenim i maloprodajnim objektima, a sadrži i kategoriju “bilo šta” koja omogućava svakome da naruči šta god želi u svom gradu. Osnovana 2015. godine u Barseloni, Glovo je „tech first“ uticajna kompanija koja posluje na 25 tržišta i u više od 1300 gradova širom južne Evrope, centralne Azije i Afrike. Naša vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele.

Leave a Comment