Februarsko izdanje Elektronskih novina TO Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Milana Borjana, golmana i kapitena Fudbalskog kluba Crvena Zvezda, o sjajnim uslovima za pripreme na Zlatiboru. Tema broja donosi priču o ulaganjima u sportsku infrastrukturu, o gradnji novog sportskog kompleksa sa 20 terena i pozicioniranju Zlatibora kao lidera sportskog turizma Srbije. U nameri da upoznaju iskustva najboljih, predstavnici opštine Čajetina i zlatiborskog turizma boravili su krajem januara u radnoj poseti Antaliji, a predstoji poseta poznatom sportskom centru u Austriji.

Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Ponos speleologije Stopića pećina uređenija je i bogatija za novih 60 metara staze. Zlatiborska ”Gold gondola” obeležila je značajan rezultat – prevezla 500. 000 putnika od početka rada. Tu su i mnogobrojna dešavanja u Kulturnom centru Zlatibor, koja su upotpunila zimski boravak turista na “zlatnoj planini”.

Interesantna je i reportaža o popularnom Sajmu suvomesnatih proizvoda “Pršutijadi” u Mačkatu, manifestaciji koja se nakon dve godine vratila u ukupnu gastroturističku ponudu Zlatibora.

Februarsko izdanje elektronskih novina predstavlja neponovljive ukuse i ambijent u piceriji “Kraljev trg”. Predstavljeni su i smeštajni kapaciteti apartmanskog kompleksa ”All Seasons residence”. O prošlosti Zlatibora svedoči napis ‘’Ječe brda u Rudinama kad lete skovane smučke’’.

Izor: TO Zlatibor

Leave a Comment