ETNO SELO “KUTLAČIĆ”

Etno domaćinstvo „Kutlačić“ smešteno je na 7 km od Valjeva, u selu Zarube na obroncima planine Divčibare. Uljuškano u šumovitom krajoliku, ovo prelepo domaćinstvo pružiće Vam ugodan odmor i uživanje u prirodi, objektima građenim vrednim ljudskim rukama i preukusnoj hrani pripremljenoj po tradicionalnim receptima u okviru restorana, koji pripada domaćinstvu.

Za sadašnji izgled etno domaćinstva „Kutlačić“ zaslužno je nekoliko generacija porodice Nikolić, koje su uz dosta rada i odricanja radili na tome da domaćinstvo dobije sadašnji izgled. Imanje se prostire na površini od oko 15 hektara, a u sklopu domaćinstva nalaze se tri lukuzno opremljena apartmana, etno restoran kapaciteta 45 mesta, jedna letnja bašta kao i magaza koja u periodu leta funkcioniše kao restoran na poluotvorenom. Etno domaćinstvo svoje kapije gostima je otvorilo u decembru 2008, a od tog perioda pa do današnjih dana, domaćinstvo su posetili mnogi gosti.

Kod nas su izloženi predmeti koji se danas mogu retko videti. Priča o njima i njihovoj upotrebi u prošlosti pomoćiće Vam da bolje upoznate način života u starom srpskom domaćinstvu.

Celokupan ambijent i ponuda učiniće Vaš boravak nesvakidašnjim. Etno domaćinstvo i restoran KUTLAČIĆ mislio je na sve generacije u svojoj ponudi, od apartmanskog smeštaja,  nacionalne kuhinje, do mnoštvo malih i velikih životinja i dr.  koji će svoju ponudu proširivati u skladu sa potrebama svojih gostiju.

Tel. 014 276 106; 060 0276 106


1 thought on “ETNO SELO “KUTLAČIĆ””

  1. Poštovani,
    interesuje me koliko je prenoćište po osobi. tačnije za 3 osobe i dete od 2 godine.
    Hvala, pozdrav Dragica Vilotić Šabac

    Reply

Leave a Comment