Doček Nove godine na Zlatiboru: BEOGRADSKI SINDIKAT I DANICA CRNOGORČEVIĆ

Na Zlatiboru za doček Nove godine na Kraljevom trgu nastupiće grupa “Beogradski sindikat” i Danica Crnogorčević, pevačica etno muzike. U noći dočeka tačno u ponoć biće priređen vatromet, a zagrmeće trube orkestra Dejana Jevđića. Reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri Nove 2023. na Kraljevom trgu obeležava nastup popularne pevačice Indire Radić, kao i grupe “Leksington bend”. Svi  koncerti ovde počinju u 21 čas.

– Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor po tradiciji s posebnom pažnjom pripremaju obeležavanje novogodišnjih praznika na najposećenijoj planini Srbije. Očekujemo da će biti oko 50.000 gostiju. Do sada je rasprodato oko 85 odsto raspoloživih kapaciteta. Odavde i poziv za sve koji do sada nisu rezervisali smeštaj da to što pre učine – rekao Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremili su veoma bogatu prazničnu ponudu. Goste će zabavljati Nikola Rokvić, Milica Todorović, Ivana Selakov, “Tropico bend”, Mirna Radulović, Seka Aleksić, Šako Polumenta, a u obližnjoj sali Svetlana Ceca Ražnatović, Slobo Radovanović, Tanja Savić.

Cene smeštaja u hotelima i konačištima su različite. Aranžmani od tri noćenja kreću se u rasponu od 20.000 dinara do 1.250 evra po smeštajnoj jedinici i na bazi su polupansionske usluge. Kada su u pitanju aranžmani u kojima su cene izražene po osobi, tri noćenja sa polupansionskom uslugom koštaju od 26.000 dinara pa naviše. Najam apartmana, zavisno od komfora i lokacije, kreće se od 50 do 100 evra, a ima i skupljih.

Izvor: TO Zlatibor, Autor: LZS

Leave a Comment