Centar Zlatibora dobio novih 180 mesta za parking

Turistički centar Zlatibora bogatiji je za tri nova parking prostora, kapaciteta više od 180 mesta, čime će se znatno smanjiti gužve koje su bile izazvane nedostatkom parkinga.

U KJP “Zlatibor” kaži da novi parking prostor, sa 53 mesta, nalazi se nedaleko od Kraljevog trga, između zgrade pošte i ambulante, dok novi parking prostor lociran kod početne stanice Gold gondole raspolaže sa 30 parking mesta. Plaćanje se vrši kupovinom parking karte ili slanjem SMS poruke na posebne m-parking brojeve.

Probleme sa nedostatkom parkinga u centru Zlatibora u velikoj meri rešava još jedan parking prostor lociran između teniskih terena i jezera, na početku pešačke zone, kapaciteta čak 100 parking mesta. Na ovom parkiralištu naplata se vrši na naplatnoj rampi.

Nove parking površine raspolažu adekvatno obeleženim mestima za parkiranje automobila osoba sa invaliditetom.

Pored pomenutih parking prostora, već postojeće parking površine nalaze se na sledećim lokacijama: parking ispod crkve (preko puta depadansa hotela Palisad); ulica Miladina Pećinara, iznad pijace i Avantura parka, sa obe strane ulice; parking kod restorana Zlatni bor i veliki parking prostor gde se naplata vrši na naplatnoj rampi.

Autor: LZS

 

 

 

Leave a Comment