TO Srbije i kineska kompanija za putovanje potpisali Memorandum o saradnji

V.d. direktora Turističke organizacije Srbije, Marija Labović i potpredsednik poznate kineske kompanije za putovanja Tuniu, Brus Vang, potpisali su Memorandum o saradnji. Na taj način, TOS želi da ojača prisustvo brenda Srbije na tom tržištu.

– Dobrodošli, naši čelični kineski prijatelji u Srbiju – poruka je TO Srbije za kineske turoperatore i turiste – nadamo se da ćemo vas uskoro videti ovde.

Cilj TOS-a je da turisti sa te, kao i sa drugih dalekih destinacija ne zaborave Srbiju, već da planiraju da posete našu zemlju u, nadamo se, što bližoj budućnosti.

Tuniu je vodeća internet kompanija u Kini za putovanje, koja nudi veliki izbor tura, uključujući organizovane i individualne ture, putem svoje veb stranice tuniu.com i mobilne platforme. Tuniu nudi preko 550.000 tura, pokrivaju preko 140 zemalja širom sveta i sve popularne turističke atrakcije u Kini.

Na kraju 2019. godine, aplikacija Tuniu je preuzeta preko 1,42 milijardu puta. Organizovali su skoro 130 miliona putovanja. Slogan „Ako želite da putujete, pronađete Tuniu“ kineski potrošači odavno dobro znaju.

Potpisivanje ovakvog Memoranduma o saradnji učrvšćuje poziciju Srbije, kao poželjne destinacije za kineske turiste.

Izvor TOS

 

Leave a Comment