ARILJE – KAMP ODMARALIŠTE “ŽUTA STENA”

Kamp-odmaralište i plaža “Žuta stena” nalazi se na 2 km od centra Arilja, na najčistijoj reci u Srbiji – Rzavu. Raspolaže sa 14 kamping parcela, od kojih su 4 na parkingu za auto-kamp i 10 parcela za šatore i sklopive kućice.

Kamp je jako popularan u letnjem periodu zbog širine i dubine korita za kupanje i rashlađivanja u vrelim letnjim danima. Zbog samog ambijenta, sadržaja i objekata gosti ih posećuju skoro čitavu godinu.

Sadržaje koje nudi kamp su bar, dečije igralište (ljuljaška, klackalice, tobogan, trambolina), travnati teren za fudbal i odbojku na pesku, stoni tenis, badminton, frizbi, vaterpolo, pikado, skakaonica, stoni fudbal, kao i mogućnost pečenja roštilja.

Ima svoj parking namenjen isključivo za goste plaže i kampa “Žuta stena”.

Na 15 km od kampa je manastir Klisura, na 22 km se nalazi Vodena pećina, tu je i pešačko-biciklistička staza Klokoč (5km), restoran sa prenoćištem Mlinarev san (oko 500 m)…

Žuta stena je privatna plaža, besplatan je ulaz, i na njoj mogu da borave svi. Nalazi se 2 km od centra Arilja, uzvodno reke Rzav, i do nje se dolazi asfaltnim putem. Plaža ima svoj parking, i namenjen je isključivo za njene goste.

Na Žutoj steni možete naći niz sadržaja koji će Vam omogućiti zanimljiv i nezaboravan boravak na njoj.

Kontakt osoba Nikola Bošković, +381 63 681 998


Leave a Comment