GOLIJA – GOLIJSKI KONACI

U selu Komadine, u podnožju Parka prirode i Rezervata biosfere Golija, u neposrednoj blizini „Rimskog mosta“ i reke Moravice, na nadmorskoj visini od 650 m, udaljeni 15 km od Ivanjice na putu Ivanjica – Golija, nalazi se seosko-turističko donaćinstvo „Golijski konaci“, vlasništvo porodice Milosavljević.

Raspolaže sa više od 20 ležajeva raspoređenih u dve kuće „Golija“ apartmanskog tipa, i kućama brvnarama, sa kupatilima, kablovskom TV u svakom apartmanu i brvnari. „Golijski konaci“ poseduju i zajedničku prostoriju „Krčma“, koja služi za ishranu i boravak gostiju. Gostima je na raspolaganju u letnjem periodu otvoren bazen sa svim mobilijerom i šankom na otvorenom prostoru.

Za sve ljubitelje stvarno netaknute prirode, adrenalina i aktivnog odmora u ponudi su leti – kvadricikli, zimi – motorne sanke, dečiji zabavni park, a domaćini pored šetnji, pecanja, branja šumskih plodova, organizuju izlete i do 1.833 metara nadmorske visine – najvišeg vrha Golije, golijskih jezera kao posebne atrakcije, gde možete uživati u panoramskom razgledanju okolnih srpskih planina iznad kojih dominira Golija. Gosti imaju na raspolaganju i obeležene pešačke staze u neposrednoj blizini Golijskih konaka.

Kontakt

Draško Milosavljević

Telefon +381 64 242 99 06

Email: info@golijskikonaci.com


Leave a Comment