ZLATIBOR: U toku formiranje zelene površine

U turističkoj organizaciji Zlatibor navode da obimni radovi, koji se odnose na rekonstrukciju centralnog dela Zlatibora, polako privode kraju.

– Radnici KJP „Zlatibor“ ovih dana formiraju nove zelene površine sa obe strane jezera, od centra ka restoranu „Jezero“. Istovremeno se radi rekonstrukcija pešačke staze, koja podrazumeva uklanjanje starog i postavljanje novog behatona. Ovaj prostor u centru planine koji predstavlja svojevrsnu pozornicu kulturnih i zabavnih sadržaja uskoro će dobiti potpuno novo ruho, na radost meštana i posetilaca Zlatibora – naveli su u TO Zlatibor.

Ipak ono što će privući najviše pažnje i što će postati pravi ukras Zlatibora, ističu u TO ZLatibor, jeste novi izgled jezera koji će biti najveće prijatno iznenađenje za posetioce.

Pored toga, uspešno je završena i letnja sezona na Torniku, u nedelju 20.septembra.

– I ove sezone, ljubitelji planine imali su priliku da i tokom letnjih meseci ostanu u formi i da uživaju u brojnim aktivnostima, popust vožnje bicikala po uređenim stazama Ribnica, Beli kamen, Previja,Vidikovac, vožnje na bobu na šinama ili panoramskom vožnjom žičarom, avantura parkom, zip line-om kao i drugim sportsko-zabavnim sadržajima – naveli su u TO Zlatibor.

Autor LZS

 

 

 

Leave a Comment