ZAOVINE: VILA BOJANA

Vila Bojana sadrži novoizgrađene i konforne Lux apartmane sa pogledom na jezero. Ako želite da se istinski dobro odmorite i opustite posetite nas i rezervišite na vreme. Vila Bojana se nalazi u zaseoku Rakići i udaljena je 1,5 km od brane na jezeru. Od asfaltnog puta makadamom je 600 metara. Od jezera je udaljena samo 40 metara.

Vila Bojana raspolaže sa 5 apartmana. Apartmani su lepo opremljeni i urađeni su u kombinaciji drveta i plemenitog kamena, zvučno i toplotno izolovani. Svaki apartman ima zaseban ulaz, svoju kuhinju, kupatilo, terasu sa pogledom na jezero, obezbeđen parking i mogućnost korišćenja čamca.

Od jezera Zaovine može se otići i do Mokre Gore, obići Mećavnik, Predov Krst, Zlatibor i Bajina Bašta, manastir Rača…


 

Apartman 1 je površine 75m2 – Četvorokrevetni. Raspolaže sa velikim dnevnim boravkom sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i velikom terasom sa pogledom na jezero. Pogodan je za porodicu sa malom decom.


 

Apartman 2 je površine 33m2 i izrađen je u kombinaciji drveta i kamena. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Apartman ima svoju zasebnu terasu sa pogledom na jezero.


 

Apartman 3 je površine 30m2. Kombinacija drveta i kamena u ovom apartmanu predstavlja poseban ugođaj. U ovoj jedinici ima jedan veći ležaj za dvoje sa mogućnošću trećeg ležaja za još jednu osobu. Ima opremljenu kuhinju i svoje kupatilo. Zasebna terasa u ovom apartmanu takođe gleda prema jezeru.


 

Apartman 4 je površine 33m2, četvorokrevetni. Izrađen je u kombinaciji drveta i kamena. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Sa zasebne terase je predivan pogled na jezero.


 

Apartman 5 je površine 80m2, četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja još dva ležaja. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Idealan je za one koji su ljubitelji drveta jer je 100% u drvetu kao i terasa sa pogledom na jezero.


 

Tel: 065/517 1111

1 thought on “ZAOVINE: VILA BOJANA”

  1. Postovani, molim Vas da mi odgovorite da li imate slobodnih apartmana u periodu od 12 do 15 avgusta.Boravili bi petnaestak Dana.

    Reply

Leave a Comment