STAMATOVIĆ: Model razvoja Zlatibora preneti na Zlatar i Taru

– Svi naši prethodni rezultati i velika podrška građana, koju smo dobili na lokalnim izborima uticali su i na odlično pozicioniranje Zdrave Srbije (ZS), kako u Čajetini, tako i u drugim opštinama Zlatiborskog okruga, baš iz razloga što je naš program zasnovan na politici saradnje i primene uspešnog modela razvoja Zlatibora u drugim sredinama, koje takođe imaju veliki privredni i turistički potencijal, među kojima su svakako i Zlatar i Tara – izjavio je Milan Stamatović, predsednik ZS, povodom današnje konstitutivne sednice lokalnog parlamenta u Novoj Varoši, u čijem radu će učestvovati i Zdrava Srbija.

On je dodao da ukoliko “želimo da omogućimo ljudima bolji životni standard i obezbedimo ravnomeran ekonomski razvoj, moramo da gledamo šire, da se ne vežemo samo za jednu opštinu ili grad, već da se fokusiramo na regiju, i da tako napravimo program unapređenja ključnih privrednih grana za svaku oblast posebno, što je za područje Nove Varoši, baš kao i za Zlatibor, poljoprivreda i turizam, na čemu ćemo posebno insistirali u opštinskom parlamentu”.

Foto TO Zlatibor

Osim u Čajetini, gde je još pre mesec dana Zdrava Srbija prva u Srbiji formirala vlast, ZS ima svoje predstavnike u lokalnim parlamentima u Užicu, Novoj Varoši, Požegi, Arilju, Priboju, Ivanjici, Кraljevu i Кragujevcu.

Autor LZS

4 thoughts on “STAMATOVIĆ: Model razvoja Zlatibora preneti na Zlatar i Taru”

  1. Took me time to read all the comments, but I genuinely enjoyed the article. It proved to become extremely beneficial to me and I am positive to all of the commenters here! It is constantly nice whenever you can not only be informed, but additionally entertained! Im sure you had enjoyment writing this post.

    Reply
  2. I know this is really boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to throw you a big thanks – you cleared up some things for me!

    Reply
  3. Wonderful job right here. I definitely enjoyed what you had to say. Keep heading because you absolutely bring a new voice to this topic. Not many people would say what youve said and still make it interesting. Well, at least Im interested. Cant wait to see more of this from you.

    Reply

Leave a Comment