Novinari iz Rusije i Ukrajine posetili Srbiju

Grupa organizatora putovanja i novinara iz Rusije i Ukrajine boravila je u poseti Srbiji od 14. do 19. maja, tokom koje su se upoznali sa turističkom ponudom Beograda, Novog Sada, Zlatibora, Mećavnika, a interesovali su ih i potencijali banjskih lečilišta u našoj zemlji.

Foto: Mećavnik, Drvengrad

Osim o smeštajnim kapacitetima, i bogatoj gastronomskoj ponudi koju su imali prilike da probaju, gosti iz Rusije i Ukrajine preneće svojim klijentima i čitaocima i utiske iz spa i velnes centara u Srbiji. Tokom posete organizovan je obilazak fruškogorskih manastira, gde je gostima predočen istorijski, kulturni i umetnički značaj ove oblasti.

Detaljna turistička ponuda Srbije predstavljena im je tokom radionice, gde su od predstavnika TOS-a saznali ne samo planirane sadržaje za letnju turističku sezonu koja je upravo počela, već i planove za zimu i ponudu za odmor u Srbiji tokom cele godine.

Podršku u organizaciji putovanja za grupu iz Ukrajine pružili su ukrajinska avio kompanija SKY UP I agencija Glob Metropoliten Tours. Poseta je organizovana u skladu sa epidemiološkim merama u cilju zaštite i sprečavanja širenja virusa SARS-CoV-2.

Izvor: TOS

Leave a Comment