Novi turistički info centar u centru Zlatibora

U centru Zlatibora, na Kraljevom trgu, danas je otvoren novi, savremeni turistički info centar turističke organizacije “Zlatibor”. Novi info centar predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, a turistička ponuda Zlatibora biće predstavljena kako putem štampanih brošura, prospekta i flajera, tako i putem savremene tehnologije, promo filmova koji će se prikazivati na tv ekranima, VR naočara…

– Posetioci Zlatibora imaće priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, sadržajima i aktivnostima koji su im na raspolaganju u novom i moderno opremljenom info centru. U info centru postavljen je interaktivni izlog čiji sadržaj je sinhronizovan sa zvaničnim sajtom TO Zlatibora, pa će svi zainteresovani posetioci moći da dođu do važnih informacija i da prate aktuelna dešavanja – rekao je direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović.

U okviru info centra planirano je otvaranje suvenirnice, pa će tako Zlatibor dobiti mesto gde će posetioci moći da pronađu i kupe neke od autentičnih proizvoda sa Zlatibora i unikatne suvenire.

Otvaranje novog info centar finansirano je sredstvima Turističke organizacije Zlatibor i opštine Čajetine.

Autor LZS

 

 

Leave a Comment